Blogitekstisuositus

Mikä homma?

Koska Suntuubi lakkaa/lakkasi olemasta 30.6.2020 tallennan ensimmäisen Rändöm Timen blogipostaukset tänne. Tämä koskee tietenkin vain Howrse...

Vaeltelevia hepoja luvassa

10.01.2013 23:07
( Päivitetty: 14.01.2013 15:35 )

Terveppä teille lukijat (jos teitä on enää?). Niin kuin huomaatte on tulossa tapahtuma Avainhelmen rinnalle. Ja ei, se ei liity mitenkään Avainhelmeen vaan Vaeltaviin Hevosiin.

Tällä kertaa Vaeltavat hevoset ovat meri-aiheisia (?) ja niitä on 7 kappaletta. Sinun pitää (niin kuin aina) suorittaa erilaisia tehtäviä, että saat heidät käymään kasvatustilallasi. Niin käymään 5 päiväksi jonka jälkeen he lähtevät takaisin vaeltamaan maailman merille. Tietenkin he tuovat sinulle vieraanvaraisuudestasi lahjoja.

Niin kuin aikaisemmin sanoin heitä on 7 joista yksi on Mysteeri hevonen. Mysteeri hevosen voi ”saada” vasta 9 (?) päivän jälkeen tapahtuman alkamisesta. Muut saat kunhan olet kerännyt heille 100 pistettä ”lepyttelyä” varten. Voit saada myös tarvittavia pisteitä UFO:sta.

Hevonen

Tehtävä

Palkinto

Pisteitten saaminen/kerta

Mediterraneo Kirjausu sisään säännöllisesti Akilleen kantapää 9 pistettä/kirjautuminen (HUOM. Vain yksi kirjautuminen/päivä lasketaan)
Indiana Osta pisteitä myynnistä tai tee lahjoitus Ow:lle Runsaudensarvi Myynneistä voit ostaa yhden ”lahjan”/päivä. Ow:lle voit lahjoittaa kerran päivässä josta saat 6 pistettä. (Hinta muuttuu pelaaja kohtaisesti)
Caraïbiana Osallistu kilpailuihin Harmonian pakkaus 3.57 pistettä/kilpailu (Muuttuu pelaaja kohtaisesti)
Arctica Vietä hevosesi 50. syntymäpäivää 20 xTimantti Jokaisesta 50 vuotta täyttävästä hevosesta saat 14 pistettä.
Atlantico Avaa Runsaudensarvia Nyksin pakkaus 4 pistettä/Runsaudensarvi
Pacifico Saa kaikki muut 6 Vaeltavaa hevosta Uusi Tuulihevonen Zephyrus 17 pistettä/Vaeltava hevonen

Mysteeri hevosesta tulee myöhemmin tietoa.



Zephyrus kuuluu ylimaallisiin tuulihevosiin.
Voit lisätä sen tuulivoimaa kävelyttämällä sitä yli merten. Hevosen taitoja taas lisäät kävelyttämällä sitä vuorten yli.
Kun teet ratsastuslenkkejä tasankojen yllä, lisäät sen taitoja ja tuulivoimaa.
Aina 3100 ikävuoteen saakka, Zephyrys voi synnyttää myrskyn ja jättää taakseen upeita lahjoja heti, kun sen tuulivoima saavuttaa tason 100 %. Kun myrsky on ohi, voitat Hedelmällisyyden sauvan, Timantin tai jonkin muun yllätyksen!
Tuulen suunta määrittää taidot tai tuulivoimapisteet, joita Zephyrys voittaa ratsastuslenkkien aikana, sekä lahjat, jotka voitetaan myrskyn aikana. Kun tuuli puhaltaa tietystä suunnasta, Zephyrys voi myös saada taitobonuksen tai rangaistuksen kyseiseltä päivältä.

Zephyrus: