Blogitekstisuositus

Mikä homma?

Koska Suntuubi lakkaa/lakkasi olemasta 30.6.2020 tallennan ensimmäisen Rändöm Timen blogipostaukset tänne. Tämä koskee tietenkin vain Howrse...

Avain sana :3

28.01.2013 23:30


Noin 17 päivän ajan voit etsi avaimia, joilla voit vapauttaa 20 hevosta. Hevoset/kuvat ovat pelaajien edellisessä ”tapahtumassa” tekemiä piirustuksia.

Ideana tässä tapahtumassa on sama kuin Piñatassa (4.6.12) tai Aarrejahdissa (1.10.12). Klikkaamalla hevosta/estettä saat sille pisteittä, ja kun olet kerännyt tarvittavat pisteet löydät avaimen, jolla voit vapauttaa hevosen. Tietenkin palkinnoksi he antavat sinulle erilaisia Mustan Pörssin tavaroita aina ikääntymispisteisiin (joita on itselleni kertynyt -.-’).

Pisteitä voi saada itse klikkaamalla, pyytämällä kaveria klikkaamaan (mikä maksaa) ja suorittamalla tehtäviä jotka joko antavat pisteitä, lyhentävä klikkauksien välistä aikaa tai voit pyytää useammalta kaverilta apua.

Ainiin. Kun olet saanut vapautettua kaikki 20 hevosta, saat viimeiseltä palkinnoksi Notuksen, joka on kolmas (?) tuuliylimaalisista.


Notus kuuluu ylimaallisiin tuulihevosiin.
Voit lisätä sen tuulivoimaa kävelyttämällä sitä yli merten. Hevosen taitoja taas lisäät kävelyttämällä sitä vuorten yli.
Kun teet ratsastuslenkkejä tasankojen yllä, lisäät sen taitoja ja tuulivoimaa.
Aina 3100 ikävuoteen saakka, Notus voi synnyttää myrskyn ja jättää taakseen upeita lahjoja heti, kun sen tuulivoima saavuttaa tason 100 %. Kun myrsky on ohi, voitat Bonus pakkauksen, Timantin tai jonkin muun yllätyksen!
Tuulen suunta määrittää taidot tai tuulivoimapisteet, joita Notus voittaa ratsastuslenkkien aikana, sekä lahjat, jotka voitetaan myrskyn aikana. Kun tuuli puhaltaa tietystä suunnasta, Notus voi myös saada taitobonuksen tai rangaistuksen kyseiseltä päivältä.

Notus: