Blogitekstisuositus

Mikä homma?

Koska Suntuubi lakkaa/lakkasi olemasta 30.6.2020 tallennan ensimmäisen Rändöm Timen blogipostaukset tänne. Tämä koskee tietenkin vain Howrse...

Taikaratsastus

09.12.2013 18:26

Osat varmaan huomasivat, ettei uudesta tapahtumasta ollut tullut tietoa ennen suomen puolelle tuloa. Syy ei ole se, että olen laiskalla päällä (mitä kyllä olen), vaan yksinkertaisesti se, että tapahtumat alkoivat kaikilla servereillä, joilla pelaan, samaan aikaan. Enkä ole vieläkään löytänyt toimivaa kristallipalloa tulevaisuuden ennustamiseen, joten…
Syy miksi kirjoitan on 20/15 tulos Adressissani kirjoittamisen puolesta. :P Eli olin jo varautunut samanpäiväisyyksiin. Mutta sitten itse tapahtumaan.
-------------
Tapahtuma on samanlainen kuin viime jouluna (muistaakseen) ollut (en kirjoittanut blogiini, mutta tein itselleni pienen muistilapun johon en hölmönä laittanut päivämääriä :P ). Eli pelilauta jolla liikutaan noppaa heittämällä. Laudalla on lahjoja ja haasteita jonka avulla voi heittää noppaa useammin. Ja joulun hengen mukaisesti lahjat saa avata vasta 25.12.
Lautoja on 6 kappaletta. Jokaisella on avaimia joita tarvitsee seuraavalle tasolle päästäkseen. Kun pääsee viimeiselle laudalle saa uuden ylimaalisen (jalokivihevonen?): Opaalin!


Kun laitat hänet karsinaan, hän saattaa löytää timantin. Timanteilla voit parantaa hänen taitojaan.

Opaali: