Blogitekstisuositus

Mikä homma?

Koska Suntuubi lakkaa/lakkasi olemasta 30.6.2020 tallennan ensimmäisen Rändöm Timen blogipostaukset tänne. Tämä koskee tietenkin vain Howrse...

Kirotut hiekat

14.10.2013 16:08
( Päivitetty: 16.10.2013 00:21 )

Ihanaa olla kerrankin väärässä! International puolella tapahtuma alkoi klo 15 (suomen aikaa) ja Suomen puolella ei vielä tietoakaan tätä kirjoittaessani. Olisin kyllä kirjoittanut ylös vaikka olisikin alkanut Suomen puolella. Adressin pidän silti pystyssä sinne 7.11 sillä saattaahan käydä niin miten olen odottanut. :) Jos sinulla ei ole hölkäsen pöhäystä mistä puhun niin lue edellinen julkaisu.

Mutta nytten itse tapahtumaan!


Tapahtuman ideana on kerätä hevosen luita arkeologiselta kauvuu alueelta. Kun olet saanut kaikki luut saat uuden ylimaalisen Osiriksen. Luita on yhteensä 54 kappaletta! Aikaa niitten keräämiseen on annettu laskujeni mukaan 17 päivää, eli ei paljoa. Voit kaivaa yhdestä kohdasta kolme kertaa, jonka jälkeen se täyttyy.

Luitten lisäksi voit löytää jonkin näköisiä riipuksia (relics = jäännnös) ja näillä näkymin Mustan pörssin tavaroita. Riipuksia keräämällä ja vaihtamalla saat uudenlaisia välineitä joilla voit nopeuttaa kaivamista.

Ensimmäinen kaivuu väline on hammasharja joka antaa sinun kaivaa 2 kertaa 12 tunnin välein. :/ Sen tekemiseen tarvitset yhden riipuksen, mutta saat sen kun osallistut tapahtumaan ensimmäisen kerran. Seuraava on sitten jonkin näköinen suti joka tarvitsee 5 riipusta ja antaa kaivaa 3 kertaa 12 tunnin välein…

Jotenkin voit saada myös dynamiittia, joka sitten antaa sinulle yhden lisä kaivauksen.

Osiris

Osiris on ylimaalinen, joka antaa sinulle yhden lahjan päivässä. Kun raaputat  aarrearkkua voit voittaa:
Timantin
Equuksia
Taitopisteitä, jotka voit käyttää Osirikseen

Kannattaa muistaa, että henget kuljeskelevat kaivuu alueella ja tykkäävät pilailla kanssasi. ;)

P.S. Adressista viellä sen verran, että yritän saada sukunimen kysymisen pois. Tällä hetkellä se näyttää mahdottomalta. Jos ei muuta niin laittakaa kyseiseen kohtaan vaikka Howrse tai ihan pelkkä -.

P.P.S. Tästä lähin korjaukset teen Satulanruskealla (kuka näitä värien nimiä keksii?) tekstillä. Näin ollen teidän ei tarvitse lukea koko tekstiä uudelleen (saati minun laittaa miljoonaa P.S. tai Edit kohtaa loppuun).

Osiris: