Blogitekstisuositus

Mikä homma?

Koska Suntuubi lakkaa/lakkasi olemasta 30.6.2020 tallennan ensimmäisen Rändöm Timen blogipostaukset tänne. Tämä koskee tietenkin vain Howrse...

Aikamatkustus -kortit

18.11.2013 18:33
( Päivitetty: 22.11.2013 16:33 )

Tähän alkuun heti ilmoitusluontoista asiaa. Blogini siirtyy 31.12.13 kokonaan uuteen blogiin Bloggerissa. Linkki sinne: Tässä. Eli vuoden vaihteen jälkeen en tänne enään päivittele, mutta jää elämään eräänlaisena "mustiona" menneistä tapahtumista. Asetuksia siellä viellä muuttelen joten ei ihan valmis ole (niinkuin ei tämäkään paikka koskaan). Eli päivittäkää Suosikkinne siihen osoitteseen tai liittykää Lukijaksi. :)
__________________________________________
Vaikka otsikon noin käänsin, niin ei mennä korttien avulla menneisyyteen (tai tavallaan kyllä). Eli tuiki tavallinen kortti tapahtuma taas kerran kyseessä. Kortteja ei tarvitse tälläkään kertaa enää raaputtaa, vaan korttia klikkaamalla paljastuu mitä pitää sisällään, mikä on sinänsä harmi, sillä ei ole sellaista tuntua kuin ensimmäisessä tällaisessa tapahtumassa.

Ja niin kuin normaalistikin kortit jakautuvat kahteen ”sarjaan” Palkintoihin ja Palapeleihin. Niiden keräämiseen on annettu aikaa 18 päivää. Ottaen huomioon mikä määrä kortteja on niin ylimaalinen on vaikeampi kuin 7.7.13 kirjoittamassani Taidekortit –tapahtumassa (jossa jäi itselläni yhden kortin varaan ylimaalinen… Enkä saanut edes villiäkään silloin…).

Ja kortteja saa tietenkin tutuilla tavoilla:
  • Kirjautumalla sisään päivän ensimmäisen kerran
  • Kun hevosesi voittaa kilpailun (max. 2/päivä)
  • Ostamalla ”alennusmyynnistä”
  • Vaihtamalla jo saatu kortti uuteen saman luokan korttiin (max. 1/päivä, maksaa 5 Timattia)

Mutta sitten palkintokortteihin ensimmäiseksi. Palkintokorteista voi nimensä mukaan saada Mustan Pörssin tavaroita, Ikääntymispisteitä ja equuksia. Ja jos oikein tuuri käy niin uuden villihevosen: Bankerin (Banker)!

Tausta.

Palkintokortteja on yhteensä 35 jotka jakautuvat seuraavasti:
2 Timanttista
5 Kultaista
14 Hopeista
14 Pronssista

Ja niin kuin aina taas kerran saamme uusia hienoja Suosioita palkinnoksi. Tällä kertaa on ainakin jotenkin järkeviä (toisin kuin esim. Zombin suosio = saa kuukauden alussa Pandoran lipas. Ihan kuin mie tappaisin hevosiani vahingossakaan alle 30-vuotiaina…). Eli suosiot ovat:

Khronoksen suosio: Antaa sinun laittaa yhden Khronoksen ajastimen kaikille hevosille, joiden kasvattaja (syntyvät kasvatustilallesi) olet kymmenen päivän ajan.
Papyruksen Suosio: Antaa sinulle yhden Pluton pergamentin joka päivä 20 päivän ajan.

Palapelejä on yhteensä 7 eri teemaista ja jokainen tarvitsee 5 palaa. Aina kun saat yhden rakennettua, voitat palkinnon. Jos on tuuria sen verran, että saat rakennettua kaikki, voitat uuden tuuliylimaalisen. Ja teen tässä poikkeuksen sääntöön ja en kerrokaan hänen nimeään aivan heti. ;)


Esihistoria
2 Pronssista
3 Hopeista
Hedelmällisyyden sauva
Muinainen Egypti
2 Pronssista
2 Hopeista
1 Kultainen
Pyramidin suosio1
Kreikkalais-roomalainen aikakausi
3 Pronssista
2 Kultaista
Afroditen kyyneleet
Keskiaika
1 Pronssinen
3 Hopeista
1 Timanttinen
Kultainen omena
Nykyaika
2 Pronssista
1 Hopeinen
1 Kultainen
1 Timanttinen
Nyksin pakkaus
Tämänhetkinen aikakausi
1 Pronssinen
2 Hopeista
1 Kultainen
1 Timanttinen
Titaanien haaste
Futuristinen aikakausi
2 Pronssista
1 Kultainen
2 Timanttista
Viides elementti
1Pyramidin suosi antaa sinulle 5x Ikääntymispistettä 20 päivän ajan. Ehtona on että kirjaudut edellisenä päivänä sisään.

Eli jos saat kaikki edellä mainitut Palapelit koottua, niin saat uuden tuuliylimaalisen: Thracius

Kun Thracius on pitänyt myrskynsä, niin hän antaa sinulle lahjaksi joko Khronoksen ajastimen, Timantin tai jotain muuta.
__________________________________________________________
Yleensä en paljastele kuin tapahtuma kerrallaan, mutta huomasin UK:n ja kv:n (International) Ow:en kasvatustilalla myös toisenkin uuden tuuliylimaalisen nimeltään: Aeolus. Miten hänet saa vai saako ollenkaan, ei ole tiedossa. Myrskynsä jälkeen antaa kumminkin lahjaksi Morfeuksen käsivarret, Timantin tai jotain muuta (pitäisköhän alkaa kertoa vain ”päälahja”. Alkaa nimittäin maistua toistolta …)


Banker:
Taustalla

Thracius:

Aiolos: