Blogitekstisuositus

Mikä homma?

Koska Suntuubi lakkaa/lakkasi olemasta 30.6.2020 tallennan ensimmäisen Rändöm Timen blogipostaukset tänne. Tämä koskee tietenkin vain Howrse...

Arvat tulevat takaisin

09.05.2012 18:41
( Päivitetty: 07.06.2012 19:49 )
Tänään UK:lla alkoi raaputus arvat. Ideana on sama kuin jouluna. Saat arpoja raaputat ne ja saat kyseisen kuvassa esiintyvän esineen. Korteista voi tulla mitä vaan ja samoja kortteja voi tulla useampiakin.

Tietenkin siellä on ’palapeli’ kortit. Elikkäs yksi palapeli koostuu 5 eri kortista, kun saat kaikki kortit kasaan saat palkinnon. Palkintoina palapelissä on Viisasten kivi, 20 000 eq, Morfeuksen käsivarret, 5 x timantti, uusi hevosrotu Knabstrupper, Viides elementti ja Poseidonin pakkaus (kunkin voi voittaa vain kerran). Jos sinulla käy hyvä tuuri ja saat kaikki palapelit koottua, niin saat Aarre arkun, josta saat uuden villi hevosen Camargue:n.

Kortteja on neljää eri arvoa. Timantti mikä on harvinaisin saada. Kulta mikä myöskin on aika hankala, varsinkin aloitteleville. Hopea jota saat aika usein kirjautuessa sisään. Pronssi mikä on kaikkein yleisin.

Kortteja saa taaskin kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa kyseisenä päivänä, silloin kun hevosesi voittaa kilpailun (2 kertaa päivä), myynnistä sekä voit vaihtaa jo saatuja kortteja uusiin (1 kortti päivässä, hinta 5 timanttia).

Myynneistä voi myös ostaa Aurinkokunta hevosen Mars.

Camarguenhevonen:
Taustalla

Mars:

Vanha Knabstrupper: